BR-Administratie

Wie is Patricia Visser?

Werkervaring

Ik ben begonnen op de belastingpraktijk van een groot accountant-belastingadvieskantoor Mazars (Paardekooper Hoffman) te Rotterdam. Na vijf jaar ben ik naar een middelgroot accountant-belastingadvieskantoor AccoN AVM te Bergen op Zoom gegaan en heb daar drie jaar op de belastingadviespraktijk gewerkt. Daarna heb ik vijf jaar bij een administratiekantoor in Halsteren. Hier verzorgde ik de jaarrekeningen, belastingaangiften en belastingadviezen. Ik was aanspreekpunt voor een gedeelte van de cliŽnteportefeuille. Vanaf januari 2010 heb ik besloten om zelf een kantoor te beginnen.

Opleidingen

Na het afronden van mijn VWO heb ik gedurende mijn carriere diverse opleidingen genoten, waaronder Federatie Belastingadvieseur (HBO), Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) en ook heb ik een gedeelte van de opleiding SPD (HBO administratie) gevolgd.

Persoonlijke achtergrond

Mijn naam is Patricia Visser-Dekker, geboren in 1978 te 's-Hertogenbosch. Vanaf mijn 19e jaar ben ik gaan wonen en werken in Rotterdam. Na 3,5 jaar verlangend naar het brabantse leven ben ik samen met mijn man verhuisd naar Roosendaal. Wij hebben twee zoontjes Bart (12 jaar) en Remco (9 jaar) en het zal u dan ook niet verbazen dat de naam BR administratie afkomstig is van de namen van mijn zoontjes. Ik heb sinds de kinderen geboren zijn altijd 3 dagen per week gewerkt. Vanaf het moment dat de jongste ook naar school is gegaan ben ik een kantoor gestart vanuit huis. Nu zijn mijn kinderen al weer wat groter en daarom werd het tijd om nu een kantoorruimte buiten huis te huren.

Mijn man Michael Visser helpt al sinds 2013 mee met de administraties te ordenen en in te voeren in Exact online. Hij ondersteunt mij daar waar mogelijk is voor hem.

© 2006-2010 www.mijn-eigen-website.nl